2018-11-01
喺見到呢間為食仔嘅卜卜蜆做緊優惠 望落又唔錯 決定叫埋一個朋友一齊試下尼個9點半前先有嘅$48 18禁卜卜蜆雞煲,有大約十幾件雞件,D蜆都夠食。因為朋友細食加上當日收工已經8點幾,坐得低都9點3,大家都唔想食咁多肉。坐低之後,當然要調醬汁。雖然每位收$12但其實選擇唔多,只有最基本嘅豉油、醋、乾蒜、蔥花、辣椒。一坐低唔見餐牌有寫有呢個優惠,要專登問嘅,辣度係冇得揀嘅,其實唔係好辣。但係,食食下D staff先同我地講,享用尼個優惠嘅要每人叫返一樣火鍋配菜。大家都明生意難做,但應該一早講明,而唔係食食下先同我地講。配菜有好多選擇,但頭先都有講我地果晚唔想食咁多肉,所以都係揀左豆腐同萵筍。當差唔多食曬個雞煲嘅時候,D staff都好快幫我地加返水,豆腐同萵筍都幾入味。初頭未食果時望落以為會唔夠飽,但食曬成個煲D配料例如洋蔥同青椒果D,其實都夠飽。但佢尼度整係收現金,EPS visa 八達通果D全部都冇,對於一家大細黎食嘅話就會有D唔方便。好彩我地叫得唔多嘢,埋單都係百幾蚊窮食。溫馨提示:佢尼度係冇紙巾提供嘅,唔記得帶紙巾嘅話就盛惠$5一包。