🍣自選魚生飯 - 4年忠實粉絲推介💯Set入面包括有 - 丼飯 / 前菜 / 玉子燒或茶碗蒸 / 醃蘿蔔 / 味噌湯或+$10升級蜆湯-魚生飯我一直死忠最愛doraya佢地店最岀名係各種呑拿魚部位大腩 中腩 赤身 呑拿魚扒 呑拿魚蓉🤤比好多其他香港地方呑拿魚更新鮮 大腩油花夠 入口即溶🤤個人最愛呑拿魚扒 4邊燒過再配甜甜地眼魚扒汁 佢地店獨有 我超中意😭.自選另一私心推介 - 甜蝦他他🦐甜蝦整成蝦蓉 其他地方比較少見😍甜蝦嘅鮮甜味撈飯 真係每啖都好幸福.另外我經常都會叫三文魚 貪佢大大塊夠厚切油甘魚 帶子 海膽 都係我致愛🤤❤️.如果唔想自選咁選擇困難 可以直接叫佢嘅set男朋友每次都叫溫泉蛋呑拿魚蓉飯另外仲有各種海膽嘅魚生飯set 都好熱門🥰.呢間店嘅價錢唔係最平 但一定係性價比最高💯👌🏻因為係廚師朋友推介 2014年開始食到依加不設訂座 就算我熟客都要排隊我放咁多張相出嚟只係冰山一角 咁多年來真係食過好多次數不清亦都介紹咗好多朋友食❤️
🍣自選魚生飯 - 4年忠實粉絲推介💯

我放咁多張相出嚟只係冰山一角
咁多年來真係食過好多次數不清
亦都介紹咗好多朋友食❤️
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner