2021-09-26 24 views
**********3D Mocha🍫☕️($70)有得揀Cappuccino、Chocuccino同Mocha,而卡通款可以揀熊仔🐻、狗仔🐶、貓仔🐱或者random等Barista幫你整😆最後我揀咗狗仔mocha🐶🍫,冇指明要邊隻狗仔,等緊嘅時候多一分期待🤩-3D Mocha嚟到嘅時候係肉桂狗🐶呀😍要讚一讚奶泡超堅挺👍🏻,打卡打咗好耐都未塌😆餐廳好貼心,會俾一枝幼飲管,等你係唔影響3D拉花嘅情況吓飲到mocha同朱古力沙冰一樣,超濃郁朱古力🍫,當中咖啡亦慢慢滲出👍🏻比例啱啱好**********Chocolate Frappe($52)朱古力沙冰🍫🥤朱古力味香濃,沙冰打到非常碎,好smooth,即使碎冰溶咗都唔會令到整杯飲品好淡**********明太子雞翼🐔($108)將明太子釀入無骨雞翼,啱晒我呢啲懶人,啖啖肉,正!明太子充滿鹹香,雞翼唔使點醃都夠哂味!中間仲有沙律菜🥗配黑醋解膩**********雙重芝士野菌薄餅🧀🍕($128)薄批做餅底,脆卜卜又唔會好飽肚芝士同野菌係perfect match🤩芝士用上mozzarella cheese同chedder cheddar chee

**********
3D Mocha🍫☕️($70)

3D Mocha嚟到嘅時候係肉桂狗🐶呀😍

要讚一讚奶泡超堅挺👍🏻,打卡打咗好耐都未塌😆

**********
Chocolate Frappe($52)
朱古力沙冰🍫🥤

**********
明太子雞翼🐔($108)

將明太子釀入無骨雞翼,啱晒我呢啲懶人,啖啖肉,正!
明太子充滿鹹香,雞翼唔使點醃都夠哂味!
中間仲有沙律菜🥗配黑醋解膩
**********
雙重芝士野菌薄餅🧀🍕($128)
薄批做餅底,脆卜卜又唔會好飽肚
芝士同野菌係perfect match🤩
芝士用上mozzarella cheese同chedder cheddar cheese,焗起香噴噴
**********
店舖擺設不少figure,睇嚟係Marvel fans
非常喜歡杯碟嘅pattern❣️
仲有已標價錢嘅酒,下次都想試吓😆
2021-09-16
$200 (Dinner)