昨天同事話想去宜家食意粉,我地就一齊去啦,12點幾未係好多人,諗住食肉丸,跟住叫左一份十粒肉丸配薯蓉,同事10粒肉丸配意粉,仲可以揀薯仔粒,我地都想飲湯,我飲三文魚忌廉湯,同事飲有機蕃茄湯.呢度係自助形式的,所以價錢比面的餐廳平好多,其實之前都嚟過一次,都係食肉丸,不過上次多人D可以叫D嘢一齊食. 食物的選擇都幾多,有沙律,凍蝦,COLD CUT,羊扒,薯餅,雞亦,薯條,三文魚.....兒童餐等等,飲品係湯及汽水(可任飲).肉丸係配忌廉汁的,還有士多啤梨果醬,好香呀,肉丸好好味,唔會漏喎,食十丸都唔覺得會滞呀!! 薯蓉好味,好軟淋淋好香又好粉喎,個湯係冇配料的,不過都好香三文魚味及唔鯹的,GOOD. 同事話個蕃茄湯都好好味,不過都係冇配料的,12:30後開始好多人排隊啦,食晏食得早都有好處呀!!

12:30後開始好多人排隊啦,食晏食得早都有好處呀!!
2012-09-27
$28 (Lunch)