2021-09-23 1226 views
▪️鹽焗雞髀飯套餐配湯 $45鹽焗雞髀嘅雞肉非常嫩滑,食落仲帶有肉汁,醃料嘅味道非常鹹香惹味!另外值得一提係個白飯。白飯似用蒸嘅方式去烹調,米飯粒粒分明,濕度啱啱好唔會太濕似爛飯,又唔會乾爭爭👍🏻套餐配嘅湯可以揀有湯料或者係冇湯料。唔同湯嘅價錢有啲要補差價。有湯料同冇湯料嘅湯款加埋大概有二十款,選擇非常多,總有一款會啱飲👍🏻我今次揀左瑤柱猴頭菇無花果雞湯。湯料足,聞落有非常重嘅猴頭菇香味,瑤柱就唔係好食到,而無花果令到個雞湯更加清甜,呢個價錢有湯、飯同餸黎講非常抵!另外,原味家作有會員卡可以購買,每次幫襯會再有折。所以我買左$800會籍,仲送左一啲湯券同小食券,今次埋單可以即時88折!📍原味家作港鐵九龍灣站KOB 3 號店(A 出口)

▪️鹽焗雞髀飯套餐配湯 $45

📍原味家作
港鐵九龍灣站KOB 3 號店(A 出口)
2021-07-23
TakeAway
$45 (Lunch)