2016-06-23 1496 views
話明係癈青聚脚點,當然唔少得.…熱播" 活著viva" 聽到我都濕哂,我係話興奮到濕到面左,千其唔好諗衰野(・_・;)好彩一早book左台,呢個真係抵讚。可以wtsapp訂台,今次仲要揀左VIP房, 每人只係比多20 大洋,就可以有自己的房間,唔怕比其他食客嘈到(重點係唔怕嘈到人地)開飯了,當然試試佢個前菜。選擇多,而且都幾新鮮,好唔好食就.…見人見志啦。飲品就比預期中多野揀,連韓國啤都有。呢個係燒肉放題中比較少見的,不過我始終中意飲熱茶,可以清清味雷。食呢間的賣點係"一次滿足我所有願望", 因為呢間餐廳有齊韓國燒,網燒,蒸氣邊爐,同打邊爐。開頭都驚唔夠時間食哂所有野,不過其實都唔會, 店員都唔會赶你走,而且上食物速度高仲有唔會漏單。講返食左d咩呢.…海膽係送的,因為人數夠多, 除左海膽仲可以揀龍蝦海鮮就唔好期望太高,不過其實都唔算太差,而且選擇都算多元化,有生蠔,蜆,蝦,帶子, 青口等等。而且海鮮可以蒸又得,bbq佢又得, 得左‼除左海鮮,呢度仲有好多肉類比人客揀,就咁食物紙都有A至L連一般刺身放題壽司都有, 天婦羅都幾香口,最緊要唔會入口成舊粉。呢個桂花魚係賣點,煎得好靚而且好有住

前菜

講返食左d咩呢.…

海膽係送的,因為人數夠多, 除左海膽仲可以揀龍蝦

除左海鮮,呢度仲有好多肉類比人客揀,就咁食物紙都有A至L

呢個桂花魚係賣點,煎得好靚而且好有住家味道。

一般諗得出的肉類呢度都有齊,仲有唔同味道比你揀,唔伯食親都係得一隻味道。

食到最後就開始清淡,蒸下菜食就好滿足

辣招係我自己加的,唔食辣的都絕望啱食, 個栗米就咁蒸好食過打邊爐。

甜品就只有1 人1 款,另外可以加錢食膠囊軟雪糕 ,因為唔知係咩東東,癈事中伏,最後都係食返雪糕杯。

温馨提示,呢度地方係有d迫同地下都有d污漕,如果有潔癖的,有定心理準備先。至於果班店員,如果我可以寫讚揚信,我實寫哂比佢,因為佢哋真係好有禮貌,臨走的時候都仲見到經理點頭同我講byebye, 即刻好有窩心感覺。
2016-06-22
$250 (Dinner)
Celebration
Birthday