2019-07-28 3746 views
午市2小時豪華放題,$178加一,用pad落單好方便。自取前菜除左金槍魚un左d,象拔貝麻麻地之外,其他刺身三文魚、甜蝦同榮螺帶子都係正常放題質素。濃湯煮蜆:蜆大隻,幾甜,有d清酒味,好食,推介。 日式雞肉串:肉質唔錯,幾甜。瑞士雞翼:大隻,好甜,好淋,好味,推介。日式花膠翅: 一般,花膠都幾大舊。香煎大蝦:超香,好大隻,推介。炸雞翼:炸到肉質好柴,唔好食。澳洲西冷扒、澳洲羊扒同香煎雞腿肉:普通。醬燒三文魚壽司、醬燒蟹肉棒壽司、火炙大蔥和牛壽司、輕燒赤身、黑松露三文魚壽司、花之戀同埋其他壽司(無影到):正常放題質素。炸蠔:蠔大隻,沾埋沙律醬好味。芝心蝦丸:幾好食。紫心香芋丸:正常。大蝦天婦羅同紫心蕃薯天婦羅:唔錯。脆炸三文魚骨:無肉,骨炸到好硬,唔好食。芝士獅子狗天婦羅:麻麻。黃金焗蠔:個人覺得尼間既焗蠔比其他放題大隻,配埋芝士好味。蒜香焗蠔:蒜香難食,無需再試。鹽燒三文魚頭:多肉,好味。一口腸:唔錯。鹽燒鯖魚:普通。冰糖燉雪燕:幾甜,幾好飲,樽底有好多碎燕。印度薄餅(煉奶):作為甜品唔錯。另外仲有Dreyer's芒果味雪糕,不過無食到。自助飲品無綠茶烏龍茶,只有甜類飲品。(個人口味:
午市2小時豪華放題,$178加一,用pad落單好方便。

自取前菜

濃湯煮蜆:蜆大隻,幾甜,有d清酒味,好食,推介。
日式雞肉串:肉質唔錯,幾甜。
瑞士雞翼:大隻,好甜,好淋,好味,推介。
日式花膠翅: 一般,花膠都幾大舊。

香煎大蝦:超香,好大隻,推介。
炸雞翼:炸到肉質好柴,唔好食。
澳洲西冷扒、澳洲羊扒同香煎雞腿肉:普通。

炸蠔:蠔大隻,沾埋沙律醬好味。
芝心蝦丸:幾好食。
紫心香芋丸:正常。
大蝦天婦羅同紫心蕃薯天婦羅:唔錯。
脆炸三文魚骨:無肉,骨炸到好硬,唔好食。
芝士獅子狗天婦羅:麻麻。
黃金焗蠔:個人覺得尼間既焗蠔比其他放題大隻,配埋芝士好味。
蒜香焗蠔:蒜香難食,無需再試。

鹽燒三文魚頭:多肉,好味。
一口腸:唔錯。
鹽燒鯖魚:普通。

冰糖燉雪燕:幾甜,幾好飲,樽底有好多碎燕。
印度薄餅(煉奶):作為甜品唔錯。
另外仲有Dreyer's芒果味雪糕,不過無食到。
自助飲品無綠茶烏龍茶,只有甜類飲品。

(個人口味: 3.9+3.8/10)

有部分食物只限晚市供應,例如海膽手捲、芝麻雞翼、芝士年糕等。
環境唔會好嘈,坐得幾舒服,上菜收碟速度都好快。雖然無海膽同蒲燒鰻魚,仍然覺得滿足。部分食物特別出色,推介:濃湯煮蜆、香煎大蝦、黃金焗蠔、炸蠔同瑞士雞翼。雖然有d餐廳係3小時午市放題,不過2小時都時間充足。
2019-07-20
$196 (Lunch)