成日都想同班朋友仔去食buffet, 貴既又驚貼錢買難受, 所以一直都未有著落, 今晚終於得償所願, 而且仲覺得唔錯添(當然要以咁既價錢黎睇!)即日下午5點鐘打去book位都仲book到, 仲驚住唔知係未唔好食所以冇人呢?一埋牙就黎左隻生蠔(我咁怕腥都覺得一d都唔腥, 怕痾都仲翻兜兩隻), 三文魚立魚(唔知係未)刺身(覺得立魚好d, cos對三文麻麻), 壽司(小款&味道一般), 凍蝦/藍貝(藍貝幾甜), 冷麵(普通), 三種火腿(冇研究so都係咁既味),+重點和牛(一枱7人得兩個牌, 一d有渣一d冇, 睇你食中邊舊)再黎食左熱盤, 咖哩唔錯(羊最好食不過唔知點解有人一直話係牛...-_-)有薄餅蝦片送, sabusabu(記得叫個廚落小d, 唔係就比好鬼多, 由其烏東...友人一致覺得辣湯既好), 廣東粥(大雜匯咁囉), 是日例湯蘿蔔豬骨/羅宋(有人見到有面豉湯出現過..0_0), 紅酒牛尾(唔係好得), 蒸豆腐魚塊(一般), 天婦羅(千奇唔好食), 麵包仔(好得意響個紅屋仔度暖緊, 有好重小麥味), 仲有d未數出黎(都係食過就算~)望住個白朱古力噴泉兩秒都係放棄左(一定好甜+食唔落
望住個白朱古力噴泉兩秒都係放棄左(一定好甜+食唔落), 仲有d不知名既甜品
Haagen雪糕but甜到死, 有曲奇/綠茶/荔枝/朱古力/香芋/一種不知名淺綠色的(我對甜野麻麻, 係荔枝味幾好, 而且有小貼士, 就係你努力d咁食哂佢一桶, 佢地係會出過第二款味道架!所以女士們記得叫你地個男友努力d喇~)最印象深係香蕉"嘟"(唔知點形容, 唔知係飽過頭定d味太重, 一食就想嘔, but我係鍾意食香蕉), 甜品黎講一般啦, 冇乜邊樣好好食, 而且我又食唔晒, 比多一個鐘我我會食埋佢...地!仲有一樣唔記得講, 就係DIY格仔餅, 要轉下佢先掂檔, 友人加雪糕響面比我咬, 又幾掂喎~
P.S. 員工態度幾好, 執碟快, 加水密, 過哂12點都冇趕我地...同隔離枱!
$134 (Last Night Supper)