🔹️校友會雞煲🔹️既然叫校友會係咪應該約翻啲同學仔去食去尋找屬於我地既共同回憶😂一來到店員就上左雞煲同幸運轉盤,有開胃前菜、丸類、餃子、肥牛等等,唔洗諗叫咩好,之後再點啲素菜類打邊爐。講到雞煲,上台已經香噴噴,雞肉質素都唔錯,肉質都嫩滑,但要小心控制火候,唔好比佢燒焦食雞煲有埋點心可以點,仲要即叫即蒸,估唔到可以一件一件咁叫,就叫左鳳爪、蝦餃、燒賣、 椰汁兔仔糕、炸蝦片,岩晒每樣都想試下既我,蝦餃既水準都好高,內餡有鮮嫩爽脆口既蝦肉,可以再點幾粒😊埸內仲有煮物、燒物、前菜、壽司可以選擇,真係花多眼亂,每樣都想試啲,三五知己成班人去食真開心飲品種類都好豐富,除左有大大杯水果茶可以點,仲有自助飲品櫃有汽水茶類同啤酒,最後食翻個甜品及雪糕收尾,真係爽呀重點係星期一至四7:00pm前離座只係$128真係要約翻班朋友仔再黎試下啦
🔹️校友會雞煲🔹️

既然叫校友會係咪應該約翻啲同學仔去食