2004-05-29
我今日睇報紙的廣告得知呢間野, 佢好似做緊promote話$125任飲任食私家菜, 我覺得好吸引, 所以就訂左枱.原本以為係上樓鋪, 但原來唔係(向G/F), 似一間普通餐廳, 但d野食真係好有私家菜feel! 出面極少機會食到!!! 一d都冇後悔去!!$125真係可以任叫, 好多選擇揀. 佢每碟都好少份量(2人就2人份, 如此類推) , 但唔夠食就可以再叫, 又唔會浪費食物, 又可以留返個肚試雲其他菜款. 我覺得咁樣好好!! 希望多d呢d咁的餐廳~呢間野唔止d餸超好味超罕有(碟碟都超好味呀!!!真架構!! ), 而且會好著重賣相.for e.g.佢有碟餸, 特登整d乾冰圍住碟餸, 我咁大個女未見過d咁cutie (?!)的!! 5個向呢間野我食得好滿意, 好開心!! 好少出去食會咁滿足! p.s. d waiter & waitress 幾好招呼
向呢間野我食得好滿意, 好開心!! 好少出去食會咁滿足!
p.s. d waiter & waitress 幾好招呼