2023-01-18
▪︎尊貴A5日本和牛放題▪︎($458/位)A5和牛、其他放題食物任食;無酒精飲品及罐裝啤酒任飲。 剛開始坐底未叫任何食時,佢地已經上了menu本身已包的前菜,當中包括重點的海鮮拼盤及日本A5和牛拼盤。 🦐海鮮拼盤海鮮新鮮又夠大隻,特別燒蠔同帶子多汁又漲卜卜,燒到咁上下店員仲會幫手開蠔殼,非常貼心。佢仲有個蟹膏甲羅燒,撈埋隻鵪鶉蛋成個放落去燒,燒完終可以用烘脆了的蒜蓉包點黎食。 🐂A5和牛拼盤拼盤總共有8款肉食,有5款A5及A4和牛,肉味濃,油脂香,另外亦有牛川秘製厚牛舌及牛柳等食物。 🍤燒牛肉沙律、手工月見燒鳥串、天婦羅拼盤 以上全部都係未order個餐已經包括,之後再叫了menu上好多食物,以下為推介: 🐟刺身拼盤 ,刺身至少都有十幾款,賣相吸引,又夠鮮甜。 🍚溫泉蛋和牛油牛川飯,撈上溫泉蛋,蛋汁包注牛油飯粒,好滋味。 🐚辣酒煮蜆,蜆肉多汁,漲卜卜,還有清酒口味。 🐂日本飛驒牛刺身,好難得放題都有得食牛肉刺身,仲要係飛驒牛,牛刺身鮮甜,但有定要溶哂雪先好食。 🍍燒菠蘿及甜蕃薯, 菠蘿同蕃薯仔都好甜,食到停唔到口。 🍨甜品每人包一個,點了movenpick和日本大阪海鹽味湖水藍色的雪糕,
A5和牛、其他放題食物任食;無酒精飲品及罐裝啤酒任飲。
🦐海鮮拼盤
🐂A5和牛拼盤
🍤燒牛肉沙律、手工月見燒鳥串、天婦羅拼盤
🐟刺身拼盤 ,刺身至少都有十幾款,賣相吸引,又夠鮮甜。
🐚辣酒煮蜆,蜆肉多汁,漲卜卜,還有清酒口味。
🍍燒菠蘿及甜蕃薯, 菠蘿同蕃薯仔都好甜,食到停唔到口。
🍨甜品每人包一個,點了movenpick和日本大阪海鹽味湖水藍色的雪糕,但冇咩海鹽味,反而有陣波子汽水味。
我地仲叫了好多野食,當然有再order A4及A5日本和牛,款式仲較拼盤多。另外飲品任飲,特別推介冷海!泡茶,解膩又夠茶味。
其實個menu真係好多野食,有好多我地都無揀,因為已經食到好飽,有任食和牛性價比已經高。