Henry.lck
Henry.lck
Level 4
2025-08-30
Follow
「牛大人台灣火鍋吃到飽」一向都係我打邊爐嘅心水之選🎊尤其適合鍾意食高質牛肉嘅朋友!今次嚟到又有驚喜,試咗全新嘅【120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題】,配埋多款特色創新鍋底,絕對值得一試🔥

餐廳環境雅致舒適,服務又周到,令人食得開心又放心🤪最吸引我嘅,係呢度除咗經典嘅和牛火鍋,仲推出咗幾款夏日限定嘅椰子主題火鍋,喺炎熱嘅夏天嚟一個清涼嘅椰子火鍋,真係好正🌴🥥
佢哋嘅【喇沙椰爺仲夏鍋】同【木瓜椰皇嫩雞鍋】係今次嘅重點推薦✨✨喇沙椰爺仲夏鍋用椰汁融合印度風味,辣中帶甜,唔單止令人爽口,仲令人食欲大增👍🏻👍🏻而木瓜椰皇嫩雞鍋則用新鮮木瓜同椰皇煲成,湯底清甜滑嫩,配上嫩滑嘅雞肉,真係一流🥣✨

除咗湯底外,當然唔少得各式各樣嘅海陸佳餚:日本黑毛和牛A4+、伊比利亞黑毛豬梅肉、炭燒鹽蔥鮑魚、醉醉嘅醉鮑魚、柚子燒汁鮑魚,份量十足又新鮮😊椰奶蓋芒芒爽同香芋椰漿脆脆都好出色🍠🥥

【粉桃椰香】雞尾酒,香甜又有椰子嘅清香,配搭日本黑毛和牛套餐嘅任飲優惠,真係絕配!仲有冰檸伴椰同藍調微風等多款特色飲品🍹🧊
此外,牛大人仲有好多優惠推廣🎊
✅DSE畢業季[學生狂歡時段]
每位學生憑全日制學生證,於星期日至四21:00後入座可享以下優惠:
* 「美國特級安格斯」套餐即減$30
* 「澳洲極上和牛」套餐即減$60
* 「日本黑毛和牛」套餐即減$90
✅追蹤牛大人社群媒體 即可獲贈「椰奶蓋芒芒爽」一杯。
✅酒類暢飲
* 「日本黑毛和牛A4+」晚市套餐可享雞尾酒特調飲品及指定啤酒無限暢飲。
* 「澳洲極上和牛」套餐可加 $68 升級「酒類任飲」。
今次仲試咗佢哋嘅安格斯特選牛板腱、美國PRIME極級肩里肌、澳洲M5牛肩卷,肉質鮮嫩多汁🤩芋頭貢丸同珍珠奶茶都係必點小食🥢🧋
牛大人無論係火鍋選擇、食材質素定係環境服務,都好高質🥳特別係佢哋推出嘅【炎夏椰樂祭】,絕對係夏日必試👍
牛大人台灣火鍋吃到飽✨
📍 地址:沙田沙田正街11-17號偉華中心2樓9A-9B號舖
Like
Ratings