2019-03-25 951 views
參加了2年任食貓山皇榴槤,第1年因朋友去了旅行沒人陪之下也獨自試左任食貓山皇,仲比左$880 包送1個2磅的貓山皇令走。今年一於約埋好友一齊品嘗任食貓山皇榴槤,今次有曬經驗選左11:00am場,因為可以早餐連午餐一起吃個夠,還之後有時間行下觀堂架駱駝漆大廈及行美亞!記得預早到場地拍照,嗅到四處都是榴槤香味,看見震撼的榴槤山,列陳排開的5類品鑒長碟子,真的是打卡位及可uplaod 相片引死班榴槤皇粉絲。坐位一早安排好曬,與朋友對坐,只是坐位比較窄及迫,手袋也不知放那兒,建議大會下次加設勾在枱底更好!大會以4人1組,枱上有2對膠夾,免費提供了水1枝,手套一對,濕紙巾一張,乾紙巾,公夾令各位可衛生地夾榴槤於自己的碟子上享用。開頭上榴槤比較慢,可能開榴槤需時,如可加快速度就好了,希望下年能改善此點。每年會有1種新品種給嘉賓品嘗,共5款榴槤品種各1個給試食,大會又會安排講解榴槤分類及知識,除左食更了解貓山皇更多知識。正識食到老又學到老,!除了貓山皇,還有xo ,1種忘記名字的品種可任食。當然貓山皇是主打,其他2種可食可不食!最後在尾半個鐘大家已停手了。我玩遊戲令了1個免費貓山皇,開心到彈起。因為
正識食到老又學到老,
!

我玩遊戲令了1個免費貓山皇,開心到彈起。
因為而家榴槤連普通泰國金枕頭貴到不得了,所以覺得任食貓山皇呢個價錢很化算,對我呢個1個人可食1隻7磅榴槤的吃貨靚媽,真係回夠本吧!

各位最後記得買番個貓山皇榴槤走,因比市面平的。
2018-12-15
$680 (Breakfast)