11點半的早餐~ 軒仔記Level 22010-12-0536 views Follow 11點幾做完野, 因為要入機場 所以想食d野又唔想太飽~ 行過翠華, 見佢仲有早餐~ 啱曬~ $26早餐價錢ok~ 凍飲+$3 翠華比我印象係價錢比一般食開嘅茶記略貴 (2-3成) 但係質數係比一般食開嘅茶記略差少少~ 但係位置都係比較方便, 同環境衛生又比食開嘅茶記好~ 所以間中係旺區, 想食個tea 都會諗佢~ (尤其係等人.... 唔怕搵唔到) 叫左個最普通嘅早餐: 沙爹牛麵, 炒蛋, 餐包, 凍檸茶~ 今次食完無改變到我對佢嘅印像~ 餐包凍嘅... 牛油都夾唔溶... 蛋唔係勁滑, 但可接受d牛肉又鞋,d 味又怪... 我確得似牛肉乾咁味....檸檬茶d檸無澀味~ ok ~The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare11點半的早餐 翠華餐廳 https://s.openrice.com/QrKT0of0W00Report Post Ratings3Taste4Decor3Service4Hygiene2ValueRecommended Dishes檸檬茶d檸無澀味~ ok ~Date of Visit2010-12-02Dining MethodDine InSpending Per Head$29 (Breakfast)