2018-05-17 262 views
今日中午咁啱經過新都會廣場,見到有間食火鍋放題嘅好似都唔錯,之前都聽朋友講過正,於是我哋就決定食呢間,中午排隊人唔多,好快就到我地~叫號之後就要講定要咩湯底,邊個套餐,之後先入座。餐廳環境好舒服,重點係會有塊版隔開啲四人座比兩人坐,大家都有返自己空間入座後即上左湯底~一人一個小鍋,白色係美肌湯,紅色係麻辣,個人推薦美肌多啲,湯頭幾鮮甜仲有幾舊雞肉,而麻辣就一般般,唔算好辣,卡係中間有少少唔知想點。一開始會上幾碟牛肉同豬肉先,之後可以無限refill既,有兩個木盤仔可以去出面拎野,食材都好新鮮高檔,魚蛋好似都用左四海仔魚蛋,好彈牙最後十分鐘就準時埋單食埋甜品,係Haagen-Dazs啊下次有機會都一定會再幫襯!

最後十分鐘就準時埋單食埋甜品,係Haagen-Dazs啊
下次有機會都一定會再幫襯!
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$120 (Lunch)