2020-10-12 74 views
10個男人九個滾呢句野我係認同嘅,但係九個滾嘅意思係九個都鍾意打邊爐😛而我都唔例外😂今次嚟到呢一間好有懷舊特色嘅火鍋店一定要介紹一下安格斯手切肥牛 手切肥牛切到大大塊,非常厚身見到已經覺得非常吸引。入口牛肉味超級重,啲油脂好似流入我嘅口入邊超級好食蟶子皇海鮮拼盤呢一個二人份量嘅海鮮拼盤真係非常吸引入邊有蟶子皇新鮮帶子兩樣嘢都係超級新鮮同埋爽口,特別要讚嘅就係聖子王因為真係超級好食,桌熟之後放入個口度,完全充滿着口腔手打墨魚丸手打墨魚丸非常彈牙 有大大粒嘅墨魚肉係入邊好新鮮 足料同埋夠味道😛手打牛肉餃平時好少食牛肉餃 呢一份牛肉餃簡直顛倒左我對佢嘅印象估唔到係可以咁好食!我會用嘅鮮味同埋湯底非常配合世界級雜菌拼盤雜菌拼盤有唔同嘅菇,例如鮑魚菇冬菇同埋金菇。

安格斯手切肥牛

蟶子皇海鮮拼盤

手打墨魚丸

手打牛肉餃

雜菌拼盤
雜菌拼盤有唔同嘅菇,例如鮑魚菇冬菇同埋金菇。
Type of Meal
Dinner