2023-10-18
🇯🇵👘宮崎駿嘅動畫你最鍾意邊套呢?我就最鍾意《龍貓》,元朗呢間燒肉餐廳,門口已經有龍貓迎接你,裡面掛滿日式燈籠裝飾,仲有超級大電視播著《龍貓》大電影,童年回憶即刻返晒嚟呀!🪭🎎餐廳既空間感好大,座位闊落舒服,而且抽風系統好好,完全冇油煙味,啱晒一班朋友嚟happy gathering!🎉星期一至日所有套餐七折,單點八五折,性價比都好高,所以叫左好多款,而質素都唔錯。❤️印象最深刻係安格斯牛頸脊,嫩滑無比;赤魷魚一夜干,鮮甜爽口;七味魚翅都好特別,燒完之後口感好煙韌;砵仔蒜香蓉牛油野菌、日本甜番薯、粟米都好值得試;最後野飲都好推介!安格斯牛頸脊($88)口燒牛舌心($88)薩摩赤雞腿肉($68)柚子胡椒蜜糖五花肉($68)日本甜番薯($28)B-MIX丼飯($48)超甜粟米($28)赤魷魚一夜干($108)砵仔蒜香蓉牛油野菌($38)七味魚翅($68)魔幻百香果茶($48)潽梅香($48)
🇯🇵👘
🪭🎎
🎉
❤️
安格斯牛頸脊($88)
口燒牛舌心($88)
薩摩赤雞腿肉($68)
柚子胡椒蜜糖五花肉($68)
日本甜番薯($28)
B-MIX丼飯($48)
超甜粟米($28)
赤魷魚一夜干($108)
砵仔蒜香蓉牛油野菌($38)
七味魚翅($68)
魔幻百香果茶($48)
潽梅香($48)