我睇左幾位用家既所謂評價,我只係講一句,由佐賀山田到你改名而家你都重犯緊同一錯誤明明社交平台宣傳海報係用火爐,但實際全部都繼續用電爐唔知想點,做燒肉放題用咁既死人電爐點都唔肯換既話,你D肉出幾靚都冇用個電爐本身燒又燒得慢,能夠放野上去燒既空間又唔大,重會因為爐面唔夠深而瘋狂彈油上手一人燒肉用呢D爐就冇乜所謂,都係燒個幾塊唔會用好耐時間,但放題一燒起黎就會發現食食下將枱越黎越油淋淋,又成日無意間比油彈上手咁都算了,你重夠膽學牛角出90分鐘放題,你睇下牛角家下少左幾多人排隊食?減價都唔掂學燒肉男玩優惠吸客,但又唔學足出火爐學牛角玩90分鐘放題,但料又唔夠牛角好玩燒肉打邊爐日料三樣做齊既放題做法,但每一邊都比上不足比下又只係岩岩好,唔係好明哂左個大快活靚位去比其他幾家一齊夾攻係咩玩法點解我唔提牛太?因為牛太你連人地1/10都做唔到,簡單蚊都牛比
做燒肉放題用咁既死人電爐點都唔肯換既話,你D肉出幾靚都冇用
學燒肉男玩優惠吸客,但又唔學足出火爐
學牛角玩90分鐘放題,但料又唔夠牛角好