2008-08-01 19 views
早左去到機場, 未上得機周圍行下, 去食左碗雲吞麵, 索價差吳多30蚊, 吳包野飲機場食野, 咩都貴一截, 不過偶一為之, 算啦呢間大家樂, 應該係為左方便人地拎走, 所以堂食都多用發泡膠既容器講番碗麵先, 麵底真係好麻麻, 太多鹼水啦, 我自問係一個吳抗拒鹼水既人, 但係呢碗實在多左d, 食吳出麵既味道, 加埋一個味精湯底, 食完非常之口乾。而雲吞呢?一般貨色, 蝦肉夾雜豬肉, 算係ok總括黎講, 係個麵累事, 不過差吳多成30蚊就未必會再幫襯啦我個blog仲有好多食評同相架http://hk.myblog.yahoo.com/food_talk2008

機場食野, 咩都貴一截, 不過偶一為之, 算啦

我個blog仲有好多食評同相架

$30 (Tea)