今日行咗成日山,之後就去咗荃灣搵食荃灣大鴻輝12樓有間常滿百家菜係食點心火鍋放題,非常適合今日超級肚餓嘅我哋,呢到任飲任食冇時間限制都係$158/位今日揀咗 椰子燉雞湯鍋底 椰味香濃部分食物可以外面自取,例如牛肉海蝦等等配料就係點心紙上選擇既,仲有一啲熱食糖水豆腐花可以自取一定要讚下呢度嘅肥牛海蝦係必點既食物,雖然今次價錢平,但個肥牛絕對係優質,唔會全部都係肥膏 海鮮我哋就食咗先蝦同埋鮮魷夠曬新鮮爽口彈牙好食到點咗幾次呀除咗邊爐仲有即製點心款式都好多,燒賣蝦餃小籠包等等,都有成20款點心咁多即叫即蒸全部皮薄餡靚飲品方面真係樣樣都有,啤酒可樂汽水菊花茶無糖茶類等等,最特別就係有熱嘅麥精同維他奶 真係應有盡有而家物價高漲 樣樣都貴 百五蚊仲有呢個質素真係去邊度搵呢 真係超抵