2025-06-24 265 views
難得小朋友由婆婆幫手照顧,我哋就即刻安排喺屯門《點滾鮮》嚟個火鍋放題拍拖日 🍲餐廳地方寬敞乾淨,環境舒適;食材選擇超豐富,質素有驚喜!由海鮮、手打丸到各款肉類樣樣齊全,仲有多款湯底任揀。我哋試咗紅燒牛肉湯及台灣麻辣湯,一邊辣得過癮,一邊香濃暖胃,雙重享受🔥而家火鍋放題愈來愈多元化,《點滾鮮》仲有台式火鍋食材、台灣小食、澳洲無激素牛肉(老公大讚👍),最驚喜係連點心都可以任食,完全滿足老公「大胃王」模式 😆 性價比真心高!最珍貴嘅,係呢餐無需追小朋友、唔使剪麵餵飯,終於可以專心同老公邊食邊傾計,享受難得的二人世界。店內仲設有電視投屏功能,可以播自己鍾意嘅節目,感覺就好似喺家中溫馨又自在 🤩飯後再來一份布甸同Hagen dies雪糕,為這頓豐富的火鍋約會完美收尾 🍮💖幸福,有時真係好簡單:一餐熱辣辣的火鍋,一個陪伴你笑的他,一晚輕鬆無壓力的放空時光。點滾鮮點心火鍋 (屯門)屯門屯合街2號屯門時代廣場南翼L2樓26-27號舖樓#香港旅行 #香港美食 #香港探店 #台式火鍋 #屯門火鍋 #點心 #屯門時代廣場美食 #屯門市廣場美食

點滾鮮點心火鍋 (屯門)
屯門屯合街2號屯門時代廣場南翼L2樓26-27號舖樓