2022-07-24 74 views
一班朋友食飯最開心就係食放題,可以唔洗理各人唔同口味,又唔洗就住叫😁朋友提議玩吓流水蝦,雖然感覺有d殘忍😆但又感覺幾新鮮,whatsapp訂左位,一嚟就可以入坐,原來而家訂位仲每人有一串鱔送,呢串鱔係全晚亮點之一,肥美、新鮮,燒完外皮脆卜卜,入口仲有魚油香,勁勁勁好食。😋餐廳唔只可以燒蝦,海鮮、肉類串燒、飲品、雪糕都有,非常多嘅選擇。🍡🍢🥩🍗🍍串燒類雞翼、羊架、牛仔骨、牛肉粒、金菇肥牛卷、芝士丸、龍蝦丸、雞皮、雞軟骨、豬大腸、多春魚、紅腸、台灣腸、雞肉腸、鴨胸、竹輪卷、咖哩魷魚、墨魚、煨魷魚、日本蕃薯仔、菠蘿.......🦐🦑🦪海鮮類流水大頭蝦、鮑魚、扇貝、元貝、帶子、蠔、螺、蜆仲有蔬菜、熟食、蒜蓉包、椒鹽蝦....雖然任食,但食物質素唔差。牛仔骨、羊架等肥瘦均勻;雞翼大大隻,仲有不同調味;海鮮類亦算新鮮,完全唔腥。環境、設備亦都ok,個爐望落好似好細,但雙層設計,慳位又夠熱,好多食物都好快燒熟;枱面仲有不同調味料,可按自己喜好,自行調味。有要讚店員好勤力幫忙清理枱面垃圾,食得更安心、方便。300幾蚊有咁多嘢食,仲有得玩,值得幫襯。。
白鱔串 蒜蓉蝦

🍡🍢🥩🍗🍍串燒類

🦐🦑🦪海鮮類
流水大頭蝦、鮑魚、扇貝、元貝、帶子、蠔、螺、蜆
貝類海鮮

仲有蔬菜、熟食、蒜蓉包、椒鹽蝦....
蒜蓉包

各式調味料

300幾蚊有咁多嘢食,仲有得玩,值得幫襯。。

流水大頭蝦
Type of Meal