偶爾漢堡包癮發作🤤但一諗到漢堡包嘅高熱量就會卻步😩今日就嚟到廣華街新開嘅漢堡包店,特別在佢嘅麵包係用黑糖麥包,感覺比一般嘅白麵包健康😋《招牌牛堡🍔配番薯條🍟》$78 + $5 (4/5)第一次嚟當然要試咗招牌漢堡先😎本身跟餐嘅係一般炸薯條,但見到加$5就可以加蕃薯條當然要加!🤩份量多,兩個人share都夠,蕃薯條偏幼身,好脆好香口😋黑糖麥包果然令漢堡嘅賣相生色不少,麵包淡淡嘅黑糖味加埋索晒牛扒汁,份外惹味👍🏻🤤牛扒厚度適中,肉質紮實,配菜有蕃茄生菜、同埋我最唔鍾意嘅酸瓜🤭唯一缺點係面頭嘅漢堡包有少少凍冰冰,如果有烘過就更好😌《小食盛盒》 $48 (3.5/5)想試晒佢嘅炸物就要嗌呢個盛盒,雖然油膱味略重,不過水牛城雞翼嘅醬汁好特別,香草味突出,又酸又辣😋👍🏻整體價錢親民,份量抵食,環境亦旺中帶靜,以後食漢堡又有多一個選擇啦👍🏻

《招牌牛堡🍔配番薯條🍟》$78 + $5 (4/5)

《小食盛盒》 $48 (3.5/5)