2008-03-02
黎食野仲要受氣!田中都可算係稱王稱霸!食物真係唔太大問題!keep到水準!但係個老闆娘既態度就越黎越差!想當年係教育路果時,我見過佢地係壽司櫃大打出手,將D壽司飛黎飛去!又大講粗口!我係未見過!個老闆俾老闆娘鬧…好激…我仲記得全場靜哂睇表演!哈哈!琴日星期六,下午三點黎到門口…佢地話截左單!唔做生意!無野話!又話開到三點半!咁我就好似求神咁求佢俾我入啦!我得兩個人入…又未夠鐘!我當然入去搵老闆娘講!佢就當然好串!唔俾我入!佢仲話:入面D人停哂唔做野架喇!我都唔想!我話我一心入黎食!俾我食埋先啦!我係好有禮貌咁講既!唉!當然又係拒絕左我!唉!我係老闆娘,見到個客咁有誠意,都俾佢入!就算唔俾,都多謝下人咁支持間舖!!!並唔係叫人下次再早D黎!所以,食物唔算一流,但係服務態度就九流!我唔希望田中俾依個老闆娘做到臭哂!
食物真係唔太大問題!keep到水準!
但係個老闆娘既態度就越黎越差!
所以,食物唔算一流,但係服務態度就九流!
我唔希望田中俾依個老闆娘做到臭哂!