💛💛💛Urban Cafe💛💛💛有貓貓陪食心情都好啲。我地嗌左二人套餐加小食同特飲,總之好鬼多🥰。兩份是日餐湯(芝士南瓜濃湯)多數呢啲跟餐湯都係是是但但比一碗湯你就算😂。估唔到依到既湯又幾好味喎,好Cream。如果熱啲就更好👍🏻。兩份是日沙律(柚子醋沙律)正正常常都唔錯,食落幾新鮮。跟餐沙律有依個質素我都好滿意🥰。巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅好食😍,完全對得住個價錢!芝士同其他配料都好多好夠,有少少薩莉亞味道😂。如果再多啲巴馬火腿就好了。滋味2人小食拼盤 加$28又熱又熱氣,不過絕對值得嗌🤍。加$18就可以有咁多款小食,仲要每一款都好好食,特別係腸仔同薯角,炸得好鬼脆啊😍。溫泉蛋煙肉野菌黃金卡邦尼扁意份好食,啲煙肉好似唔洗錢咁🤪,好多好多配料。啲味好夾,又唔會話好鹹(最緊要依樣)。同餐湯有同一個問題,唔係好夠熱😢。提子沙冰 加$20好好飲,真係好提子。有提子味得黎個味唔會好假,一啲都唔似藥水味👍🏻。上面仲有啲Cream,成件事好少女🤣。加$20有少少貴,好彩好飲,值得既😚。蘋果醋薄荷梳打 加$20正正常常,如果同提子沙冰比,提子沙冰好飲啲😂。埋單$380(包加一)
💛💛💛Urban Cafe💛💛💛

兩份是日餐湯(芝士南瓜濃湯)

兩份是日沙律(柚子醋沙律)

巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅

滋味2人小食拼盤 加$28

溫泉蛋煙肉野菌黃金卡邦尼扁意份

提子沙冰 加$20

蘋果醋薄荷梳打 加$20
正正常常,如果同提子沙冰比,提子沙冰好飲啲😂。

埋單$380(包加一)
2021-04-28