2019-03-13
🥢旺角平食串串放題重慶火鍋🥢請支持即刻俾心👍🏻🥢終於都搵到一間香港又平又抵食又夠辣的串串鍋,重點是任飲任食的,前提係要唔怕焗唔怕熱仲有唔怕迫又嘈,因為真係實在太焗了🥢重慶麻辣+花膠木瓜蟲草花雞湯麻辣湯今次點到小辣,第一口食時都覺得幾夠辣,花膠木瓜湯本來就好甜,用來烚菜剛剛好🥢外面有雪櫃可以自取串串,特別的有麻辣牛肉,泡椒牛肉,還有豆皮,辣條,這些香港火鍋不常見的食材🥢泡椒牛肉的泡椒食落真的很辣又爽,最鍾意食呢樣,辣到爆汗🥢麻辣牛肉有醃過,似滑牛的感覺,但不算很辣,但要食的話一定要多點出去睇下,因為好快會俾人拿曬,個碟長期都是空的🥢牛梅花, 安格斯牛任食的牛都不會有期望,這兩款都還可以,牛肉跟麻辣湯很夾,食落肉質軟身無筋🥢熟蝦,沙白蜆,脆鮠片,水魷魚熟蝦有彈性有蝦味沙白蜆無沙夠甜有驚喜魚片食落不腥,但感覺不脆,味道算ok🥢飲品驚喜有細支裝可樂忌廉飲,但太受歡迎,經常無貨,就算有都是不凍的🥢當天星期六雖然有訂位,去到要都需要等多半個鐘左右先可以入座,而且樓下等𨋢排隊太多人,只是排隊上去都要10 分鐘🥢環境實在太迫太熱冷氣不夠,加上食麻辣
🥢請支持即刻俾心👍🏻
🥢重慶麻辣+花膠木瓜蟲草花雞湯
🥢泡椒牛肉的泡椒食落真的很辣又爽,最鍾意食呢樣,辣到爆汗
🥢牛梅花, 安格斯牛
🥢熟蝦,沙白蜆,脆鮠片,水魷魚
熟蝦有彈性有蝦味
沙白蜆無沙夠甜有驚喜
魚片食落不腥,但感覺不脆,味道算ok
🥢飲品
🥢環境實在太迫太熱冷氣不夠,加上食麻辣,實在有點頂唔順,缺氧暈暈地,價錢來講算抵食
星期六8:30 ( $570 人均$190)
Fun Fun 串串鍋
地址: 旺角西洋菜南街1A-1K百寶利商業中心5樓
...請按右上角按三點,要按[貼文通知] 就唔會錯過貼文啦