沙田嘅freshday bakery 麵包選擇都唔少,見到佢哋有樣新品係真·麻薯麻薯波波🤩麻薯波波就食得多,有麻薯係裡面就真係未食過🤪🌸菠蘿麻薯波波 $12 @1個呢個菠蘿麻薯波波size 大過平時嘅麻薯波波少少,但$12 1個其實都幾貴🙈麻薯波波面頭係脆脆嘅菠蘿皮,內裡就有麻薯餡同朱古力粒!所以做到外脆內軟嘅效果,不過就有少少貪心,麻薯+菠蘿皮+朱古力粒三樣野加埋就少少太甜🤏🏻🙈,我覺得淨係麻薯餡+朱古力粒已經好好食🤣🙈🌸伯爵茶合桃提子 $9 @1個最近鍾意左食伯爵茶嘅麵包🤣見到又忍唔住食下,麵包體偏乾身, 食落唔會太硬,有合桃同提子增加口感,呢個算係好健康嘅麵包🥯﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍📍Freshday bakery 沙田橫壆街2-16號沙田中心3樓7號舖

🌸菠蘿麻薯波波 $12 @1個

🌸伯爵茶合桃提子 $9 @1個