上星期五晚見佢做緊優惠,諗住近近地就食個火鍋啦,點知樂富廣場麻布茶房呢間d service勁差,d員工無train過,完全唔知咩係service,麻布茶房連投訴熱線都冇,奉勸大家真係唔好去食,又貴又唔抵!!***
本身係我男友食完個火鍋,去左廁所未番黎,有個staff冇啦啦上左客雪糕,我就話我冇叫過上雪糕喎,唔係我架啵,個staff跟住問番經理,然後個經理隊杯雪糕落我枱面,夾硬塞我要,事前問都冇問過我上唔上得,佢剩係話你個火鍋有限時,我問佢到食幾點,佢話07分,但當時只係7點50分,個雪糕已經開始溶緊,叫左火鍋牛肉套餐係最貴果個A+D款,個經理一聲唔好意思一句sorry都冇,施施然就行開左,我就睇住杯新地溶……而我仲食緊火鍋……唉,員工經理都好無禮貌……隔離枱枱都係叫先上甜品,我又冇食到過唒鐘,擺明係出錯餐啦!***
到我要食杯裝雪糕,叫佢個staff執一執枱面d嘢,個staff應承左又冇理我,埋單先至收番阻住我個鍋,呢d service咁差,仲要收原價加一,very bad service,total 200幾蚊其中有35蚊service charge,真係唔值得。***
麻布茶房出名甜品好食,不過愈做愈差,芒果聖地唔夠濃味又浠,食m記雪糕仲好;外相因為溶唒而扣到負分;唔講service,佢有份火鍋海鮮配料都唔新鮮,完全係雪藏嘢,豚骨湯底冇豚骨味,食隔離間西餐好過。想食火鍋食吉野家,又平又抵又唔洗受氣!慶祝節日我一定叫同事朋友唔好去!!離唒譜!!
2018-07-20
$110 (Dinner)