麻到無晒感覺~! ivychukLevel 32014-01-10453 views Follow 今日同朋友相約係新北江食野順便俾朱古力佢,冬天梗係想食米線,而且好耐無食譚仔... 雖然都覺得三哥既係好食d,不過咁凍又唔想出到咁遠,所以就俾多次呢間譚仔啦...腩肉特辣今次係我第二次黎食呢間譚仔,仍然係叫左腩肉特辣,不過今次加埋炸醬... 碗野黎到,仍然係果個樣,所以都無咩期望... 米線:唔會太淋同太硬,岩岩好... 腩肉:算合格,味道ok,厚度都唔算太薄... :) 湯底:完全失敗...只有麻,麻到我無晒感覺,搞到都唔知食緊咩,辣只係feel到小小... :( 炸醬炸醬:最正常都係炸醬,同三哥既一樣味道,讚 總括黎講,應該無下次,除非新北江賣米線既都汁晒...The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare麻到無晒感覺! 譚仔雲南米線 https://s.openrice.com/QrKT0jRWZ00Report Post Ratings2Taste3Decor3Service3Hygiene3ValueDate of Visit2013-12-25Dining MethodDine InSpending Per Head$32 (Lunch)