當日睇完戲之後,行左陣~有d想飲杯野,加上我有買1鬆1的優惠卡,所以又黎m記食返餐~家姐買的 香滑優質香濃咖啡 $13 (買呢杯coffee加埋我杯麥旋風都係13元)她也讚好,認為不錯的~幸好當時4:40pm左右無乜人排隊,因為好多時行朗豪坊經過m記,都係人頭湧湧....非常之多人的~不過全場滿座,所以都係出去一邊行一邊食就算了...職員服務態度也不錯的~起碼有笑容~另外我點的 麥旋風,oreo味,雖然我知道有聰明豆味的口味,但我又無見過人地食呢種口味tim~所以無乜信心試..我果杯麥旋風的oreo夠碎呀, 而且唔會好油膩的口感~滿足!!!

家姐買的

另外我點的
麥旋風,oreo味,
而且唔會好油膩的口感~滿足!!!
香滑優質香濃咖啡
麥旋風oreo味
$6.5 (Tea)
香滑優質香濃咖啡
麥旋風oreo味