呢日約左同屋企人嘆tea, 佢地揀左呢間: 因為地方寬敞樓底較高大家就試 “光影盛夏下午茶” , 成set賣相真係好有盛夏feel 15分鐘內就上碟啦~除左香橙scone, 鹹點包括: 三文治, 鮑魚撻, 蟹肉牛油果沙律撻, 鴨肝慕絲+紅桑子啫喱,  雞卷+紫菜+紅菜頭汁甜點包括: 豆乳布甸(接上圖), 接骨木花蘋果酒啫喱, 紫羅蘭雜莓脆筒, 西瓜青柑桔慕絲, 菠蘿椰香乳酪慕絲仲有額外小食: 迷你帶子包, 咖喱雞肉棒, 焗海鮮撻今次我地嗌左好多杯野飲, 包括好適合打卡既特飲 "Silent Rose " , "Coco Beach" ; 同埋其他cocktail~屋企人覺得整體味道ok👌🏻 原來鹹點好食過甜點, 首推 “迷你帶子包” , “咖喱雞肉棒” 同埋 “鮑魚撻” 甜點首推 “接骨木花蘋果酒啫喱” 同埋 “紫羅蘭雜莓脆筒” 不過野飲就麻麻地啦😅另外, 職員好幫得手: 尤其幫到同座小朋友換櫈同埋我地可以傾足三個幾鐘; 所以會下次再黎啦~
15分鐘內就上碟啦~
光影盛夏下午茶
光影盛夏下午茶  (1人份)

除左香橙scone, 鹹點包括:
三文治, 鮑魚撻,
甜點包括:
豆乳布甸(接上圖),
仲有額外小食:
迷你帶子包, 咖喱雞肉棒, 焗海鮮撻
甜點首推 “接骨木花蘋果酒啫喱” 同埋 “紫羅蘭雜莓脆筒”
不過野飲就麻麻地啦😅

另外, 職員好幫得手: 尤其幫到同座小朋友換櫈
同埋我地可以傾足三個幾鐘; 所以會下次再黎啦~
2023-08-27
$428 (Tea)