今次來到這家午市令人期待的店,正宗的Omakase午市套餐,仲可以係平民價錢之下感受高級日本美食!第一波上嚟就係一筆燒鱈魚乾,微焦的香味掛住鼻,一啖咬落去夠哂火候,咸香在舌尖爆開,真係一流👌。跟住入手嘅九貫壽司,每一件都係師傅嘅心機製作。每件壽司食落去都飽滿新鮮,魚肉甜美彈牙,薄薄嘅醋飯帶埋海鮮嘅鮮味,爽滑得嚟唔膩口💯。而個手卷,簡直完美結合了多種口感,一啖咬落各種味道層層疊出嚟,勁正!點少得個蒸蛋嚟round up成餐?綿滑嘅口感加上鮮甜海鮮嘅味道,每一啖都享受到無比滿足感。湯品嘅部分可能顯得普通啲,但為整餐清淡咗個口感,都無得輕視。最後嘅雪糕夠晒creaminess,豆腐嘅清香味帶領我哋完美結束今次嘅食旅。呢家午市Omakase無論係食物質素定係價格都係一個驚喜?下次想再按呢個價錢享受咁嘅美味,我會揀賞🍁枫之時再嚟。呢個體驗,正!