2017-06-05 262 views
今日五大人四個小朋友滿心歡喜去食日本野,唸住就大家近近地所以揀呢間,朋友食過過魚生新鮮,但可惜首先朋友一個女人有著四個小朋友入去坐地先,其他人喺附近買少少野就到,時間唔超過10分鐘,一入去職員見到一拖四,竟然問你全部都係細佬,帶有歧視既目光😤隔咗唔夠5分鐘再問係咪仲有人未到,黎唔黎架,比返張檯出黎,之後又有另一職員問張檯究竟有冇人坐😤我明今日喺星期日,但係出面都未有人等位啫之後坐低叫完野食又唔比餐具,用手食咩,仲要分三次叫先攞齊九對筷子當時仲有一個未唸掂食咩,佢自己最後先叫,佢一個人叫咗一碟飯加兩客壽司,落完單個職員又話,下,你叫三樣野咋😤唔通一個人叫萬七樣咩坦白講食物質素真係唔太差,我地埋單食咗$900,唔知係咪嫌棄我地叫得太小食物啦,員工態度真係不能接受,唔係一個半個係全間店舖今餐嬲到我一樣食物都無影相,臨走記得影下佢個招牌比大家認清楚
$100 (Dinner)