2023-04-13 399 views
雖然呢一間食肆個名叫Cafe,主打食Burger,不過令人念念不忘卻是佢嘅魚湯烏冬。上次食係配麻辣魚扣嘅,今次店長話麻辣魚扣賣晒,問我介唔介意轉做醋漬番茄,我話無問題呀,因為一心黎到就係想食佢個魚湯烏冬。佢個醋漬番茄都幾好食,冷盤黎嘅,甜甜地酸酸地,好開胃。魚湯烏冬入面有魚蛋同魚片,不過個重點真係個魚湯,我問店長其實賣Burger好地地做乜賣烏冬,佢話原來佢個魚柳包係用漁市場直送嘅沙巴龍躉起肉做嘅,所以魚柳之外仲有其他部份,如果掉咗佢又好浪費,所以通常會留返黎做員工餐,不過有一次有個熟客話想試就整咗碗比佢,佢話好好食仲建議佢地賣埋,所以衣家就食得到,$68真心抵,真材實料。