2016-06-17
呢間餐廳裝修後已經易名,轉咗手,今日第一次幫襯,店員都係嗰批,門面及店內都光鮮!茶餐廳格局好光猛!餐牌已經唔同咗!食物款式少咗,價錢亦貴咗!呢間餐廳裝修後已經易名,轉咗手,今日第一次幫襯,店員都係嗰批,門面及店內都光鮮!茶餐廳格局好光猛!餐牌已經唔同咗!食物款式少咗,價錢亦貴咗!A餐歐陸早餐($31)一碟上晒,先來嘅圓形牛角包,好鬆軟好香牛油味!牛油粟米唔香牛油味,似烚完隔水嘅,煎蛋反過,不過頗生,蛋黃完全唔熟,炸魚柳金黃色,配沙律醬!可惜中央唔熟,即刻向店員反映,佢唔好意思之後,收走再做魚柳比我,第二轉魚柳炸得明顯比較深色,今次中央熟,但外圍全部燶咗,食唔到!熱檸茶:隻瓦杯唔同咗,大隻咗!茶底唔夠濃,茶味唔夠!一般!早餐C:柱候牛腩米粉配炒蛋,朋友食,賣相幾靚!食物差咗!服務保持殷勤!A餐歐陸早餐($31)一碟上晒,先來嘅圓形牛角包,好鬆軟好香牛油味!牛油粟米唔香牛油味,似烚完隔水嘅,煎蛋反過,不過頗生,蛋黃完全唔熟,炸魚柳金黃色,配沙律醬!可惜中央唔熟,即刻向店員反映,佢唔好意思之後,收走再做魚柳比我,第二轉魚柳炸得明顯比較深色,今次中央熟,但外圍全部燶咗,食唔到!熱檸茶:隻瓦杯唔
熱檸茶:隻瓦杯唔同咗,大隻咗!茶底唔夠濃,茶味唔夠!一般!
早餐C:柱候牛腩米粉配炒蛋,朋友食,賣相幾靚!
食物差咗!服務保持殷勤!
跟餐牛角包
熱檸茶
跟餐牛角包
熱檸茶
早餐C:柱候牛腩米粉配炒蛋,朋友食,賣相幾靚!
食物差咗!服務保持殷勤!