2023-11-20 630 views
星期日晚全家出咗去食晚飯,今次食日本菜🍣鬼佬好鐘意的😏驚星期日多人要等位,就打電話去睇吓有冇得book枱,居然可以😮準時6pm去到,門口冇人等位,餐廳裡面都未有人,其實唔洗book都得😑我哋5個人叫咗:✅炙燒三文魚牛油果沙律🥗📝幾好味,牛油果🥑幾新鮮✅香草海鮮沙律🥗📝沙律菜fresh,配沙律醋酸酸甜甜幾開胃✅極上刺身拼盤📝刺身好新鮮,特別係帶子同蝦,very juicy✅三文魚刺身📝有人特別鍾意食三文魚,所以特別叫咗呢碟✅18件嚴選壽司拼盤🍣📝有炙燒嘅壽司,有唔係炙燒嘅。我就幾欣賞佢嗰兩件玉子,暖暖哋😌鬼佬就中意海膽壽司同松葉蟹壽司🍣佢話好新鮮👍🏻✅10件特選壽司拼盤🍣📝呢碟嘅壽司係18件壽司拼盤嘅縮細版😂冇咗啲貴野,例如冇海膽壽司,冇松葉蟹壽司✅松葉蟹🦀腳海鮮鍋📝有2隻松葉蟹🦀腳,有隻蠔🦪有豆腐,有啲菜🥬有蜆。份量較少,適合1-2人食。有啲熱野暖下肚係ok的。除咗2隻蟹腳,鬼佬就麻麻哋呢個鍋,佢話屋企都食到😂呢度啲食物都幾新鮮,但係比較貴💵侍應會不停幫手加綠茶🍵(可能冇乜人掛😂)如果想舒舒服服一家人坐低食餐飯係ok的👌🏻我哋7點半左右離開時,餐廳門口都冇人等位😅
星期日晚全家出咗去食晚飯,今次食日本菜🍣鬼佬好鐘意的😏

我哋5個人叫咗:
✅炙燒三文魚牛油果沙律🥗
📝幾好味,牛油果🥑幾新鮮
✅香草海鮮沙律🥗
📝沙律菜fresh,配沙律醋酸酸甜甜幾開胃
✅極上刺身拼盤
📝刺身好新鮮,特別係帶子同蝦,very juicy
✅三文魚刺身
📝有人特別鍾意食三文魚,所以特別叫咗呢碟
✅18件嚴選壽司拼盤🍣
✅10件特選壽司拼盤🍣