2017-07-06
真係無諗過喺旺角會有一個咁正嘅地方,行到入UPPER好似去左另一個世界咁!太enjoy唔記得影相Sor...環境:勁大個有蓋露台有埋bar喺出面serve draft beer,勁chill,落雨都唔怕濕!室內有live band setting, 台同台之間唔會好逼,傾計大聲d都唔會太嘈到人!尋晚7點幾上到去有3台客,自成一角,舒服飲品:有酒精同無酒精都有,算幾多。我飲左Mojito同Gin Tonic,都ok! 朋友飲1664 draft, 不敗之選。下次試下其他酒先😁食物:我真係無諗過酒吧會有咁高質嘅野食!佢有串燒,炸物,意粉,牛扒,沙律⋯ 日式加西式咁。我叫左:1. 🥒燒翠肉瓜: 我後悔叫左一串,應該叫原條燒!因為好好味2. 🍠一口甜薯:好夠甜!3. 🐥炸雞軟骨:💛最誠意推介💛 終於食到真正嘅雞軟骨喇🤤🤤🤤出面食雞軟骨成日都勁乾同得炸粉,呢度嘅雞軟骨真係好大粒軟骨,有質感!仲有辣粉俾你自己加!堅好食!4. 🍆原條燒茄子:💛另一誠意推介💛燒茄子都可以整得咁靚(sor太興奮掛住食唔記得影相)香,林,美味😋5. 🐣鹽燒雞翼: 好大隻,幾香唔乾👍🏻6. 🍝香辣蒜蓉蜆肉炒意粉:叫左小辣,
環境:
飲品:
食物:
2. 🍠一口甜薯:好夠甜!
5. 🐣鹽燒雞翼: 好大隻,幾香唔乾👍🏻
6. 🍝香辣蒜蓉蜆肉炒意粉:叫左小辣,廚師控制味道十分好。蜆肉無沙夠肉,唔會食落去好似無野咬咁。係有少少油,如果炒乾身d就100分!
職員:
十分有禮,整齊,唔係普通酒吧好市井果種!會keep住清走台面食晒嘅碟,好記性唔洗叫兩次,快手👍🏻
三個人食咁多野加飲酒每人300蚊到,7點坐到11點,完全無壓力!絕對有下次!下次會記得影相🤤