2021-06-16 32 views
約左個舊同學食飯 佢話呢間餐廳幾特別 係用足球做主題 一上到去已經好似去左球場咁既感覺 店主係阿仙奴fans 成個場都好用心佈置 真係成個小型展覽館咁我地兩個人就嗌左兩個set dinner食 講真我覺得幾抵食 百令蚊起已經包左餐包 餐湯 沙律 主菜同飲品 真係幾抵食 咁我地就嗌左白松露忌廉燴鮑魚美國雞脾扒同波士頓龍蝦配creekstone牛西冷食物質素真係有驚喜 味道質素絕超過個價錢 整體食物都中上水準 而我略略講講主菜 雞脾扒真係十分嫩滑兼juicy 尤其係配菜既南瓜蓉亦十分出色 濃濃既南瓜味夾著牛奶既香氣 真係好食到停唔到口 而龍蝦和牛扒亦處理得好好 兩者都係煮得岩岩好 無overcook呢間一定入到我既bookmark 一定會再去食

食物質素真係有驚喜 味道質素絕超過個價錢

呢間一定入到我既bookmark 一定會再去食