2022-07-08 63 views
「牛駅麻辣火鍋放題」係一間幾高cp值嘅火鍋放題😝揀咗美國精選牛套餐x2😬.牛駅秘製麻辣鍋🍲一上枱聞到好香麻辣味🌶小辣就已經好惹味😗.肉類🥩有美國牛肩胛片🐄巴西牛脷托👅美國豬梅肉片🐖澳洲羊肉片🐏花鵰酒雞翼🐓美國牛肩胛片肉質嫩滑,肥瘦均勻🤤.火鍋配料🥢有雲吞、餃孑🥟蟹柳、沙白🐚大蝦🦐海鮮新鮮飽滿😌.沙律冷盤🥗有泡菜蘿白🥕麻辣豬耳🐷帶子群邊、醉雞翼尖🐥水果等🍉豬耳爽脆😆幾款都好味😉.小食🥢有台式肉燥飯🍚麻辣小龍蝦及青口🦞台灣鹹酥雞🐔麻辣小龍蝦肉嫩彈牙,麻辣汁好正宗😛真係唔可以錯過.蔬菜及丸類🥦比較特別嘅有鹹蛋流心丸🥚芝士小籠包🧀芋頭貢丸💜豆腐芝士、冬蔭功蝦球🍢感覺到好足料同爆漿😋好高質.甜品🍮有雪糕🍨雪條、糖水🥣紅糖糍粑、3.6牛乳布甸🥛朱古力冬甩同朱古力雪米糍🍩🍫入面嘅朱古力餡都好有誠意👍🏻另外自助扭紋抹茶雪糕都值得一試🍵🍦可以再加棉花糖☁️葵花籽朱古力等💛❤️💚.飲品🥤有冷泡茶🍵汽水、果汁🧃咖啡☕️仲有梅酒、清酒🍶🥃
牛駅秘製麻辣鍋🍲一上枱聞到好香麻辣味🌶小辣就已經好惹味😗
火鍋配料🥢有雲吞、餃孑🥟蟹柳、沙白🐚大蝦🦐海鮮新鮮飽滿😌
飲品🥤有冷泡茶🍵汽水、果汁🧃咖啡☕️仲有梅酒、清酒🍶🥃