2023-03-07 72 views
一直都好想試呢間店既三文治,總係唔順路無有機會食到。今日咁岩經過,就算排隊都要食🤣,晚上7點幾左右比較多人,由於小店即叫即做比較需時,想食既朋友仔就要俾多d耐性喇😉見到menu有多款人氣新品同小食,樣樣都好吸引咁😍揀左一輪先決定到食乜😂元氣三文治 $38材料非常豐富,有薯餅、培根、蘑菇、滑蛋、生菜、蕃茄及千島醬,厚切口感十足🤤味道同配搭得唔錯,食完一大份真係元氣滿滿💪🏻鮮芋泥肉鬆三文治 $33勁多芋泥肉鬆,芋泥軟滑有芋香,加埋肉鬆,甜甜咸咸😋薯條 跟餐+$10 凍左都仲好脆👍🏻唔點醬汁都好食香芋地瓜球(6粒)$15外脆內軟,甜甜地😋樽仔祛濕薏米水 跟餐+$8微糖既健康飲品,岩晒好似我咁怕甜既朋友仔☺️樽仔皇牌奶茶 跟餐+$8飲落幾重茶香,唔算好甜😯味道唔錯大大份,味道唔錯又抵食,食量細既朋友仔仲可以兩人share一份三文治😊

元氣三文治 $38

鮮芋泥肉鬆三文治 $33
勁多芋泥肉鬆,芋泥軟滑有芋香,加埋肉鬆,甜甜咸咸😋

薯條 跟餐+$10
凍左都仲好脆👍🏻唔點醬汁都好食

香芋地瓜球(6粒)$15
外脆內軟,甜甜地😋

樽仔祛濕薏米水 跟餐+$8
微糖既健康飲品,岩晒好似我咁怕甜既朋友仔☺️

樽仔皇牌奶茶 跟餐+$8
飲落幾重茶香,唔算好甜😯味道唔錯