2022-09-30 72 views
早幾日收工好肚餓🥹 搵間茶記食個快飯,經過呢間茶記 ,見裝修幾特色,懷舊得黎又帶點少女味💖 一於試下佢🤩5CM蛋治👍🏻👍🏻 $20一上枱真係比佢嘅氣勢震懾咗,好有份量,麵包軟熟,5cm嘅炒蛋,熱辣辣,超香蛋味,仲帶有少少牛油味,好耐未食過咁高質嘅蛋治🤤奶醬多多奶 $16名乎其實,真係多多奶,流哂出嚟🤣 烘咗底,熱辣辣脆脆地,入面啲花生醬都幾多,味道唔算好濃,十分適中,仲有粒粒花生粒,口感好正😆 生炸大雞脾🍗 $26成塊面咁大,炸到好脆,一咬開已經有啲肉汁滴出嚟,肉都好嫩滑,簡簡單單嘅調味已經好好食👍🏻吉列龍脷柳飯配燶邊太陽蛋 $42佢呢度啲食物全部都大大份😂 條魚柳大到好似航空母艦咁🤣 又係炸到鬼死咁脆,魚肉嫩滑就梗㗎喇,但食落又唔會好油,我地揀咗配忌廉白汁,超重芝士味!😍 成件事食落好惹味,仲加配咗隻太陽蛋,又係好香蛋味,好滿足🥰黑牛 跟餐+$16呢個真係童年回憶,維記朱古力雪糕+可樂,係兒時嘅味道🥰茶餐廳嚟講,食物質素相當唔錯,唔係hea你嗰啲,價錢又抵🤩 事隔幾日,我哋已經掛住個蛋治啦🤭5粒為滿分味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️性價比 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️餐廳地點 ⭐️⭐️⭐️餐廳舒適度 ⭐️⭐️⭐️⭐️翻喫指數⭐️⭐️⭐️⭐️

5CM蛋治👍🏻👍🏻 $20

奶醬多多奶 $16

生炸大雞脾🍗 $26

吉列龍脷柳飯配燶邊太陽蛋 $42

黑牛 跟餐+$16
呢個真係童年回憶,維記朱古力雪糕+可樂,係兒時嘅味道🥰

5粒為滿分
味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️
性價比 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
餐廳地點 ⭐️⭐️⭐️
餐廳舒適度 ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻喫指數⭐️⭐️⭐️⭐️
2022-09-17
$90 (Dinner)