今日同朋友行行吓街想打邊爐,就諗起之前嚟過食晚餐嘅鍋霸,果然食午餐都無令人失望,真係好抵食;座位好寬落,加上下午任食120分鐘都有海鮮,而且一見我哋冇湯就即刻幫我哋加湯,同埋會即刻清理枱面上面嘅空碟,服務好好!🍴午市定量套餐F(每人包2碟美國Prime Grade極上牛頭脊)肉質嫩滑,肥瘦均一,而且食得出係非常新鮮!湯底:🍲 日本壽喜燒Sukiyaki鍋好足料,估唔到壽喜燒鍋都有豆腐同菇做材料!🍲 藥膳特濃芫荽湯底超足料,用筷子撈下個底就有一扎芫荽,而且越滾越入味!👍🏻👍🏻推薦食物:👍🏻鵪鶉蛋花枝丸👍🏻金沙魚蛋一咬就留心,好好味!👍🏻炸魚皮佢提供左有四包唔同口味嘅粉,可以加落魚皮食,特別推薦紫菜味!響鈴卷帆立貝👍🏻芝士小籠包(流心)👍🏻沙白蜆好鮮甜,加埋足料嘅湯底超好食!👍🏻手工黑松露墨魚滑入口有一粒粒墨魚粒,口感好豐富!🥤飲品:桂花烏龍冷泡茶、冷泡四季春👍🏻👍🏻估唔到呢間打邊爐店有自家製嘅凍飲,仲有一個角落係放熱飲,好細心!

🍴午市定量套餐F
(每人包2碟美國Prime Grade極上牛頭脊)
肉質嫩滑,肥瘦均一,而且食得出係非常新鮮!

湯底:
🍲 日本壽喜燒Sukiyaki鍋
好足料,估唔到壽喜燒鍋都有豆腐同菇做材料!
🍲 藥膳特濃芫荽湯底
超足料,用筷子撈下個底就有一扎芫荽,而且越滾越入味!👍🏻

👍🏻推薦食物:
👍🏻鵪鶉蛋
花枝丸
👍🏻金沙魚蛋
一咬就留心,好好味!
👍🏻炸魚皮
響鈴卷
帆立貝
👍🏻芝士小籠包(流心)
👍🏻沙白蜆
好鮮甜,加埋足料嘅湯底超好食!
👍🏻手工黑松露墨魚滑
入口有一粒粒墨魚粒,口感好豐富!

🥤飲品:
桂花烏龍冷泡茶、冷泡四季春👍🏻👍🏻