Hiring
17 days ago
$16,000-$19,000
Monthly
2021-03-19 1898 views
我路經又肚餓, 毋需等位, 眼見下午茶餐只需$55就快快入去醫肚吧!下午茶餐主要是麵包類別, 分別有漢堡包, 烤酸種麵包&薄餅之選, 各種類配不同的配料. 而我選擇車打芝士煙肉牛肉漢堡配香辣薯條🍔🍟+是日冰茶🥤感覺下午茶餐漢堡包🍔份量, 比平時午餐/晚餐🍔細一點點, 是我肚餓產生錯覺, 還是🍔 餡料真的少一點點呢?! 🤔漢堡包的包是有烤過的, 偏重牛油味, 車打芝士有芝士味😬, 煙肉炸得香脆, 牛肉漢堡肉質還可以. 🍔整體都不錯😋薯條更加不用說, 🍟炸得香脆, 有少少辣, 越食越想食😅冰茶是士多啤梨味埋單連加一服務費都是$60.50. 我覺得整體 用餐環境&食物都滿意😊

薯條更加不用說, 🍟炸得香脆, 有少少辣, 越食越想食😅
冰茶是士多啤梨味

車打芝士煙肉牛肉漢堡配香辣薯條