2019-09-22
今個月屋企有人生日,特登出去食餐好嘅,之前其實已經嚟過一次,覺得幾好食今次返尋味!呢一度環境幾舒服,又多卡位,抽風又好,油煙唔算大,我book咗六點,都已經大部份嘅位坐滿左,星期六日佢$298+1,任食兩個鐘,其實都好夠食到飽!佢呢度唔使麻煩店員落單,佢用iPad好方便,落完就好快送到,任食黎講,食物種類多元化,仲要質素好高。肉類方面有日本和牛粒、安格斯肉眼、牛仔骨、日本黑豚、日本雞件等,其他仲有海鮮、椰菜、炸物、壽司、刺身等等,應有盡有我哋好鍾意食海蝦,燒蝦好好味,蝦肉又彈牙清甜,而佢亦都有提供新鮮嘅蜆,你要幾多有幾多,放係中間慢慢煲,一開口就食得,夠晒清甜而燒野當然唔少得燒菠蘿,加熱少少,更加甜!肉既肉色紅潤新鮮,燒完非常好食,牛既7-全熟就最正,而單骨雞翼食落亦十分方便~刺身壽司選擇都幾多,亦都幾鮮總括來講,都幾適合一大班人過嚟食,不過記得早啲訂位因為有機會what in要等!
而燒野當然唔少得燒菠蘿,加熱少少,更加甜!
刺身壽司選擇都幾多,亦都幾鮮