聽聞Mango Tree嘅午餐幾好味,Momo同Boo於是去試一試😜午餐Menu選擇唔算好多,不過都有唔少係Momo同Boo想食嘅嘢🙃我哋叫咗個泰式大蝦炒金邊粉🦐($108)金邊粉炒得幾有鑊氣,不過味道偏甜左少少😌有兩隻大蝦,Momo同Boo一人一隻,口感彈牙幾唔錯☺️我哋仲試咗個紅咖喱軟殼蟹飯🦀($128)紅咖喱超好味,有少少辣,撈飯簡直係絕配🤩🤩軟殼蟹有四舊,分量相當足夠,炸粉薄薄地,咬落去外脆內軟,超級出色👍🏻👍🏻大家嚟呢度食嘅話依個一定係必試!午餐來講呢個價錢雖然唔算平,但係食物幾高質,店舖寬闊唔使點排隊,絕對值得一試!☺️☺️

泰式大蝦炒金邊粉

大家嚟呢度食嘅話依個一定係必試!
紅咖喱軟殼蟹飯

泰式大蝦炒金邊粉