2022-12-23 104 views
天氣凍凍地想食燒肉,放工同老公黎左銅鑼灣牛川。呢到環境都幾好,多數係梳化卡座,坐得舒服😬我地叫左尊貴和牛燒肉放題,任飲無酒精飲品同罐裝啤酒😋時限係120分鐘。先上燒牛柳沙律、手工月見燒鳥串、海鮮拼盤同日本A5和牛拼盤、蒜蓉法包。海鮮拼盤好豐富同新鮮,有生蠔、大蝦、扇貝、甲羅燒。生蠔同扇貝都好大粒、甲羅燒配法包一齊食好正!日本A5和牛黎到我即刻心心眼😍我幾鍾意啲牛切到一小塊,因為呢到都有好多款揀😋可以每樣叫啲。和牛牛味重,食落好軟嫩,有啲油脂香,特別鍾意牛冧、牛肩梅花。黑椒牛柳我地燒耐左,但食落一啲都唔鞋,本身啲肉高質👍🏼另外想推介一下燒牛肉他他同黑松露牛油金菇,兩樣都高質,好食👍🏼👍🏼👍🏼呢到既抽風好好,食完個身都冇一陣味。店員服務都好好,有禮貌,上菜都快👍🏼

Type of Meal
Dinner