泰式鐵板蠔仔炒蛋:鐵板熱辣辣咁上,份量都唔細,蠔仔肉夠多,蛋都幾滑下,點個辣醬仔黎食幾正

香蔥蒜蓉包6件:好似層層疊咁疊起左,蒜蓉味夠香,就咁食或左點D咖哩汁黎食都好好味

泰皇咖喱牛筋腩煲:好中意食咖哩,所以點都要叫返碟咖哩試下咩質素

泰式生海蝦6隻:有別於一般泰式餐廳用碟上,佢每隻生蝦放喺杯仔到,類似試管架咁樣上菜,每杯紅綠色醬汁相隔,賣相相當吸引

香芒軟殼蟹米紙卷:米紙卷個皮幾薄又夠煙韌,軟殼蟹夠脆又唔油膩,搭埋芒果嘅甜一齊食落去幾FRESH下

鮮蝦炒金邊粉:呢碟金邊粉份量好足好大碟,先唧上青檸汁,再連埋花生碎等撈埋一齊黎食。金邊粉炒得夠乾身,少少酸酸甜甜,鮮蝦肉質彈牙,唔會霉

油飯:賣相簡簡單單,但味道好香,唔駛夾餸就係咁食都可以食得晒成碗

招牌去骨豬手煲:又係份量好大,D豬手係煮得超腍,真係好似食啫喱咁

泰式馬拉盞炒椰菜苗:平時食開馬拉盞通菜,今次一於試下椰菜苗。用上馬拉盞黎炒菜食落幾惹味,冇左椰菜苗本身嗰種少少苦味,而且佢唔會炒得D醬好鹹

燒菠蘿:菠蘿表面少少燒香,食落幾JUICY,甜得黎帶有少少酸味,唔錯

火龍果芝士沙冰:本身係有芝士奶蓋喺面,但職員通知今日用晒所以未能提供,不過唔緊要,我本身都唔係太好芝士奶蓋,最主要係想飲火龍果

波蘿芝士沙冰:波蘿味甜度適中,唔會酸,朋友話幾解渴,啱晒而家夏天熱辣辣飲,而且佢係沙冰得黎唔會起晒一舊舊冰粒

食到中途補張食物相先

內裡環境都幾靚,我幾中意呢D Graffiti嘅裝修,幾特別
呢到有樣好,就係平日居然免加一,而家都好少餐廳會免加一服務費,所以非常抵食,叫左咁多野樣食埋單$758,飽到上心口

補MENU