依家有水準又抵食嘅店舖越來越少,但呢間就真係抵讚,食物高質,店員又好!天氣太熱,我同朋友先叫左三個前菜,涼拌木耳,口感爽脆,微酸,唔太辣,好開胃,最適合依家咁熱嘅天氣嚟食。素鵝皮薄香脆,燻魚脆不太乾,醬汁甜甜地,食落好開胃之餘,又少骨,最適合我啲懶人食🤪 還有上海粗炒,煮得夠鑊氣,麵條又夠彈牙,味道剛好。還有香濃惹味嘅回鍋肉, 每片椰菜和五花腩肉,都能夠做到掛汁而又不肥膩!值得一提,店舖免費送咗兩盅蟲草花花膠燉雞湯,嘩!唔好以為送嘅就普通嘢,但飲得出老闆用心,非常足料又夠火候,花膠夠滑,雞湯濃郁又清潤,而家已經好少飲到咁就好火候,又唔會好似出面街咁味精味嘅湯! 相對大公司,我還是覺得小店員工更細心,食物質素更有保證!