2019-11-28 156 views
今晚同朋友放工後一起聚餐,行經有一間壽司。初以為只有壽司但係一打開餐單,有好多食品,好似一間居酒屋嘅菜單咁。我哋叫咗不同類型嘅食物,先有鰻魚炒飯,飯粒粒粒分明係而且乾身,鰻魚香脆,鰻魚汁亦都令到飯有不同嘅味道, 10分滋味。就叫咗三文魚壽司同帶子壽司,魚生同刺身十分之新鮮同鮮甜。炸蝦壽司外皮香就叫咗三文魚壽司同帶子壽司,魚生同刺身十分之新鮮同鮮甜。炸蝦壽司外皮香脆連同上面嘅蟹籽,食起嚟口感一級正。肥牛烏冬鍋十分之好味,烏冬亦能掛汁,吃起來10分滿足。串燒口感尚可,肉質尚算嫩滑,釀雞翼係一樣傑出嘅菜式,十分多汁。
2019-11-22
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)