2025-07-28 614 views
見佢開左兩個月,好期待終於試到,首先品嚐嘅係店員嘅態度,冇人等,有吉位,但完全冇入座安排,有兩個侍應擺明見到我地但冇任何入座安排,可能真係太忙掛;等左勁耐我忍唔住話Hello?! 店員先問幾多位,仲問等一陣得唔得?okay 真係唔知等咩啦 咁多吉位,見佢傳菜抹嘢果啲已經唔見左人.跟住再等10分鐘都係冇人帶入座,再講多次係有好多吉位,起碼4、5張枱,個收銀位終於有人,我問佢其實等咩?佢又即刻手指指門口果張話可以坐,咁我頭先等咁耐係做乜?我就話你個店員叫我等,唔知等乜,先至帶我地去入面坐,果下差啲想走架喇.好啦叫嘢食,叫左個明太子撈熱烏冬同鰻魚飯+細烏冬,個明太子撈烏冬隻碟同舖碟都好夠大喇,但大部份都係配料,炸碎/蔥/鰹魚碎,撈埋就唔覺明太子味,不如叫飯素撈烏冬啦,重點烏冬偏硬,完全唔覺係煙韌…比平時硬同粗,食完ung胃果隻,有碗湯,睇落正常,飲落靠味精吊味;鰻魚正常,啲飯都硬,hey, 唔識煲飯唔洗開舖架喇.我果個烏冬$12x , 鰻魚飯+細烏冬$148 仲要加一?你個加一加係邊個位?嘢食?服務?環境?完全係浪費錢,我上網睇寬烏冬每個時段十份,真係唔食好過食,唔慣咁多生意?好快如你所願架
我果個烏冬$12x , 鰻魚飯+細烏冬$148 仲要加一?你個加一加係邊個位?嘢食?服務?環境?完全係浪費錢,我上網睇寬烏冬每個時段十份,真係唔食好過食,唔慣咁多生意?好快如你所願架喇,有多餘錢同時間先食啦